سیر سیاه تهیه 7

سیر سیاه چیست؟ بررسی خواص، عوارض و طریقه مصرف سیر سیاه مرهم طب

احتمالا پس از آشنایی با فواید این سیر این سؤال برای شما ایجاد شده است که سیر سیاه از کجا بخریم. می‌توانید این سیر را به شکل‌های مختلفی مانند بوته‌های کامل یا پودر از فروشگاه‌های آنلاین، عطاری‌ها و فروشگاه‌های محصولات سلامتی تهیه کنید. قبل از بازشدن بسته می‌توانید آن را در دمای اتاق نگهداری کنید، ولی پس از بازشدن بسته حداکثر ۱ ماه در یخچال قابل‌نگهداری است. التهاب در مغز حافظه را ضعیف می‌کند یا عملکرد مغز را در طولانی‌مدت کاهش می‌دهد. مصرف مکرر سیر سیاه به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مانند زوال عقل و آلزایمر کمک می‌کند که در اثر آسیب سلول‌های مغزی ایجاد می‌شوند. برخی از دانشمندان ترکیبی را یافته‌اند که با آلزایمر مرتبط است.

همانند سیر تازه خام، سیر سیاه نیز می‌تواند به تنظیم سطح قند خون در بدن کمک کند. حاوی مقادیر بالاتری از آنتی‌اکسیدان‌ها، این نوع سیر ممکن است به کاهش سطح قند خون و کاهش عوارض مرتبط با دیابت کمک کند. آیا فرق سیر سیاه با سیر سفید را میدانید؟ شاید بپرسید طرز تهیه سیر سیاه برای لاغری چگونه است؟ در ابتدا باید بدانیم سیر سیاه چیست و سیر سیاه چگونه درست میشود؟ با خواص سیر سیاه هم آشنا خواهید شد. سیر سیاه همچنین به تنظیم سطح قند خون، کاهش میل به قند و جلوگیری از سقوط انرژی که منجر به پرخوری می شود کمک می کند. علاوه بر این، خواص ضد التهابی سیر سیاه می تواند با التهاب مرتبط با چاقی مقابله کند. سیر خام تازه به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند و سیر سیاه نیز اثرات محافظتی مشابهی دارد.

به‌علاوه خطر ابتلا به دیابت بارداری را کاهش می‌دهد و از عوارض ناشی از دیابت کنترل‌نشده جلوگیری می‌کند. اگر بخواهید طعمی جدید به غذاهای نمکی، ترش‌مزه یا هر غذای غیرشیرین دیگری بدهید، سیر سیاه یکی از جالب‌ترین انتخاب‌ها به حساب می‌آید. از سوی دیگر، رد پای این خوراکی خوش‌عطر و طعم در تقریبا تمام فروشگاه‌های سراسر آسیا از مغازه‌های کوچک و محلی گرفته تا فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ پیدا می‌شود،. ناگفته نماند که پیش از این در کتاب کاله، خواص انبوهی ماده غذایی مغذی دیگر مانند خواص بادام زمینی، خواص دانه چیا، خواص زنجبیل و خواص انبه را هم بررسی کرده‌ایم. سیر سیاه نیز مانند سیر خام به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی می‌تواند خاصیت رقیق کنندگی خون داشته باشد.

در حالی که سیر سیاه آلیسین کمتری نسبت به سیر تازه معمولی دارد، اما غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید را در خود جای داده است. به همین دلیل است که سیر سیاه از محبوبیت بیشتری نسبت به سیر معمولی برخوردار است. این امر موجب می‌ شود خاصیت سیر دوچندان شده و بعد از این امر از این محصول به روش های مختلف استفاده می ‌گردد. سیر سیاه می‌تواند در کنار داشتن مزایای بسیار، مضراتی نیز به همراه داشته باشد. مصرف زیاد سیر می‌تواند صدمات نامطلوبی به معده و سلامتی ما وارد کند.

مصرف زیاد سیر سیاه می‌تواند باعث بوی دهان و بدن و شکم‌درد شود. سیر تغییرات زیادی می‌کند و تشخیص زمان آماده‌شدن آن دشوار است. در هفته اول ممکن است که ته بوته‌ها نیم‌سوز و پوست آنها قهوه‌ای شود. حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت می‌شوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروک‌شدن می‌کنند و پوستشان شل می‌شود.

بهترین زمان برای مصرف سیر سیاه برای کاهش وزن، صبح ناشتا یا قبل از غذا است. این به بدن شما اجازه می‌دهد تا مواد مغذی خود را به طور کامل جذب کند و از خواص افزایش متابولیسم سیر سیاه بهره ببرد. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌، آلیسین و سایر ترکیبات است که به تنظیم سطح قند خون، کاهش تجمع چربی و افزایش چربی سوزی کمک می‌کند. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌ ، آلیسین و سایر ترکیبات است که به تنظیم سطح قند خون، کاهش تجمع چربی و افزایش چربی سوزی کمک می‌کند. این به بدن شما اجازه می دهد تا مواد مغذی خود را به طور کامل جذب کند و از خواص افزایش متابولیسم سیر سیاه بهره ببرد.

این ماده غذایی، به عنوان روغن سیر سیاه در درمان‌های مراقبت از مو استفاده می‌شود. قبل از خواب شب، می‌توانید یک حبه سیر را با کمک یک لیوان آب قورت دهید. طی چند هفته‌ای که سیر را درون آرام‌پز یا پلوپز نگه می‌دارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدر‌ها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیر‌ها می‌سوزد و پوست آن‌ها نیز به رنگ قهوه‌ای در می‌آید. حالا که می‌دانید کاربرد‌های متعدد سیر سیاه چیست و چقدر می‌تواند در پخت‌وپز انعطاف‌پذیر باشد، احتمالا به تهیه آن در خانه نیز علاقه‌مند باشید.

افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید. سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید.

بوته‌های سیر باید چند هفته بدون وقفه در حالت گرم‌نگه‌داشتن غذا بمانند تا نرم و سیاه شوند. هرازگاهی آرام‌پز را بررسی کنید که در همین حالت باشد یا خاموش نشده نباشد. اگر می‌توانید دو تا سه هفته فر خود را روشن بگذارید و دمای آن را بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید، سیر را در سینی فر با فاصله چیده و در فر بگذارید. تا به اینجای کار می‌دانیم که سیر سیاه چیست و چه به اشکال مختلفی قابل تهیه است. اما شاید برایتان سوال باشد که چطور می‌توان این خوراکی منحصربه‌فرد را به کار گرفت؟ در ادامه با ۹ ایده مختلف برای آشپزی با سیر سیاه آشنا می‌شوید.


سیر سیاه خانگی
سیر سیاه خشک
سیر سیاه خشک شده
سیر سیاه خوراکی
سیر سیاه خرید اینترنتی
سیر سیاه خواص دارویی
سير سياه دكتر بيز
سیر سیاه دکتر بیز
سیر سیاه در عطاری
سیر سیاه دیجی کالا